ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2014 15:38:40

Radní Štefek navštívil první třídu v Základní škole Buštěhrad

Radní Štefek navštívil první třídu v Základní škole Buštěhrad

Mezi představitele kraje, kteří první školní den navštívili učebny základních škol, se zařadil i radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek. Zamířil do Základní školy Oty Pavla v Buštěhradě.

„Navštívil jsem dvě první třídy buštěhradské základní školy, nejdříve 1.A., protože do ní jsem zde také chodil. Zároveň jsem musel obdivovat čisté, vymalované a barevně sladěné prostory,“ řekl radní Štefek, kterého doprovázela starostka Buštěhradu Jitka Leflerová spolu s  ředitelkou školy Kristýnou Krečovou.

Buštěhrad otevřel v letošním roce dvě první třídy, do kterých nastupuje necelých 60 dětí. Prvňáčci dostali malé drobnosti od Středočeského kraje, který vedení školy nabídl možnost navštívit během roku různé kulturní instituce kraje.

„Určitě chci dětem popřát, aby se jim ve škole líbilo, aby do kolektivu rády chodily, a aby měly vždy takový hlad po vědění jako ten první rok,“ doplnil Štefek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama