JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2014 21:38:37

Další fámy o rychnovské nemocnici = reakce senátora Antla

 Další fámy o rychnovské nemocnici = reakce senátora Antla

Vyjádření Miroslava Antla k další existenci rychnovské nemocnice.

Vzhledem k tomu, že se opět objevují na veřejnosti úmyslně šířené pochybnosti o další existenci rychnovské nemocnice, která je součástí Oblastní nemocnice Náchod, s tím, že by mělo dojít k rušení některých oddělení (dětského aj.) v ON Rychnov nad Kněžnou, chci Vás tímto opětovně uklidnit a ujistit, že se nic takového se nechystá. O osud rychnovské nemocnice se intenzivně zajímám nejen jako senátor, ale i jako člen Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, jsem v pravidelném kontaktu s představiteli rychnovské nemocnice (i s vedením ON Náchod), situaci (a fámy) průběžně konzultuji s paní radní pro zdravotnictví KHK, ale i s vedením Zdravotnického holdingu KHK a.s.  Jsem i nadále ujišťován o tom, že se omezení provozu či další restriktivní opatření v rychnovské nemocnici nechystá a že je naopak plánován a připravován její rozvoj.

Vězte, že bych Vám ve Zpravodajích, na billboardech a v dalších prohlášeních nesliboval něco, co nelze splnit. Ostatně i proto jsem se nyní (nově) nechal kooptovat jako člen Dozorčí rady Oblastní nemocnice Náchod, do jejíž působnosti spadá i ON v Rychnově nad Kněžnou. Jako člen DR budu schopen nadále hlídat, aby poskytování léčebné péče v rychnovské nemocnice nebylo nijak omezováno a aby docházelo k výraznému zlepšení mnohdy kritického prostředí z pohledu pacientů a uživatelů zdravotnické péče v Oblastní nemocnici v Rychnově nad Kněžnou.

Znovu upozorňuji, že obdobné šíření „poplašných“, resp. znepokojujících zpráv a informací, je nebezpečné - a může situaci v rychnovské nemocnici destabilizovat a příp. i způsobit odchod lékařů a zdravotnického personálu, což by mohlo vyvolat kritickou situaci v této nemocnici. Pomozte mi, prosím, takové úmyslně cílené (a zřejmě i předvolební) dezinformace uvádět na pravou míru.

I proto tvrdím, že „BOJUJI S VÁMI ZA RYCHNOVSKOU NEMOCNICI…!“

JUDr. Miroslav  A n t l

senátor sen.obv. č. 48

člen Zastupitelstva KHK

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama