ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2014 8:05:43

Minimální mzda - politický handl za který by minulá vláda tvrdě zaplatila

Minimální mzda - politický handl za který by minulá vláda tvrdě zaplatila

Veřejný políček všem podnikatelům a zaměstnavatelům dala sociální demokracie pár dnů před volbami do místních zastupitelstev - ZVÝŠILA DAŇOVOU ZÁTĚŽ

Zvýšení minimální mzdy je jistě dobrým krokem v případě, že bychom se již plně stabilizovali po krizovém období. Také jsem pro zvýšení minimální mzdy a přiblížení se ke mzdám našim západním kolegům. Naši lidé, poctivě pracující si to zaslouží. Česká republika není chudou zemí, jsme jednou z lépe fungujících ekonomik Evropské unie.

Co však toto zvýšení znamená především!!!  V tichosti se rozhodnutím sociálně demokratické vlády zvyšuje daňová zátěž zaměstnavatelů a těch, kteří se o sebe dokáží postarat sami a podnikají. Vzrostou daně, které musí odvádět nejen zaměstnavatel, ale i zaměstnanec. To vláda sociální demokracie už nahlas neříká!! Odůvodnění, kterým obhajoval pan Sobotka rozhodnutí o zvýšení minimální mzdy není ekonomické, ale úsměvné. Argument o tom, že se tímto nařízením zvětší rozdíl mezi pracujícím a  tím kdo pobírá sociální dávky není pravda. Kdo parazituje na sociálních dávkách, bude parazitem dál! Vláda pod vedením sociální demokracie veřejně deklaruje absenci kvalitního řešení sociální politiky, které by zásadním způsobem zamezilo jejímu zneužívání. Sociální demokracie neřeší delikvenci a zneužívání sociálních dávek, naopak chce tímto nepřímým zvýšením daní získat více peněz, které naleje do systému sociálního molochu, pro některé skupiny svých voličů. To vše na úkor poctivých daňových poplatníků.

Všichni podnikatelé, soukromníci, kteří zaměstnávají a vytváří pracovní místa tímto dostali veřejně facku do tváře. Touto politikou sociální demokracie nastartovala éru zvyšování nezaměstnanosti.

Dobře zvažte koho volit v nastávajících volbách. Mějte srdce na dlani, ale neztrácejte svůj vlastní rozum pod tlakem politického populismu. Nevolte politiku, volte ty, které znáte bez rozdílu v jaké partaji jsou.

Pěkný den všem. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama