ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2014 13:04:27

Hnutí Otevřená radnice - Česká Skalice: Volební "boj" započal

Hnutí Otevřená radnice - Česká Skalice: Volební "boj" započal

Ještě se ve městě a okolí neobjevily ani volební plakáty a už se rozjela "šuškanda". Jsme prý radikálové. Moc se mi líbí, když někdo hodnotí lidi podle drbů a ne podle činů. Co je to radikál?

 V dnešní době si mnoho lidí začalo plést demokracii a svobodu s anarchií. Nedodržování zákonů, vyhlášek, ale také společenských norem  je dnes  módou a lidem příliš zalezlo pod kůži. A každý, kdo se chová opačně pro takové lidi začne být divným, radikálem. Člověk, který vyžaduje takové dříve normální věci.Chodit všude včas, dodržovat slovo, být čestný, dodržovat pravidla, i když ho nikdo nekontroluje.Vyžaduje dodržování pravidel a slušného chování i od druhých. Jde si za svým cílem - slušně, dle pravidel, ale důrazně. To MUSÍ být radikál.Zamyslete se , prosím, vážení spoluobčané, koho chcete volit. Krédo našich kandidátů je právě ta čest, dodržování pravidel, a především umění spolupráce a komunikace s ostatními. Chceme otevřeně říkat ,co si myslíme. Chceme diskutovat s občany a přijímat jejich podněty. Nebráníme se spolupráci s kýmkoli, kdo bude mít dobrý nápad a bude pracovat pro město a občany. V tomto směru si neklademe žádné požadavky. Všichni se musíme umět domluvit jako lidé a ne jako političtí protivníci, hrající si na vlastním písečku.Hodláme se poučit z práce jiných. Kolem nás je mnoho městeček a vesnic, kde už mnohé dokázali. Hodláme se poučit z jejich činnosti a nápadů, které jsou někdy velmi originální a přitom jednoduché.

 Někomu se naše myšlenky  nemusí líbit. Nikomu se nevnucujeme. Je na každém, jak si zvolí.Mgr. Jana Karvaiová

 

Více zde: http://www.hora2014.cz



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama