Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2014 8:02:53

V ISŠT Mělník se rozběhl projekt modernizace budov

V ISŠT Mělník se rozběhl projekt modernizace budov

V úterý 16. září byla slavnostně zahájena stavební část projektu „Modernizace budov, zavedení moderních technologií a dalších inovací v ISŠT Mělník.“

V úterý 16. září byla slavnostně zahájena stavební část projektu „Modernizace budov, zavedení moderních technologií a dalších inovací v ISŠT Mělník.“ Akce se zúčastnil náměstek pro oblast školství, mládeže a sportu Milan Němec, radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek, ředitel ROPu Václav Chytil, ředitel školy Vojtěch Stritzko a zástupci TDI a realizátora, firmy Rybář stavební s.r.o.

„Doufám, že se zde sejdeme na konci dubna při slavnostním otevření a že si budete modernizace své školy vážit…“ sdělil žákům před poklepáváním základního kamene náměstek Němec.

„Jsem rád, že jsem se při této příležitosti mohl podívat i do dílen a porovnat jejich vybavení s dobou, když jsem studoval já.“ komentoval akci radní Štefek.

Cílem projektu je modernizovat budovy nástavbou školy a získat prostory pro učebny (3 učebny a 1 studijní centrum), které nahradí učebny v nevyhovujících prostorech a tyto prostory pak budou přestavěny pro jejich původní využití. Součástí projektu je zpřístupnění přístavby sportovní haly a přízemí školy pro osoby s omezenou schopností pohybu a orientace a také nákup moderních prostředků pro výuku. Celkové rozpočtované náklady projektu jsou 19,3 milionů korun, ROP z nich hradí 85 %, stavební část byla vysoutěžena za cca 11 milionů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama