Mgr. Jan Jirků, MBA

  • KDU-ČSL
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2014 10:55:17

Jindřichův Hradec poslední v průmyslových zónách

Jindřichův Hradec poslední v průmyslových zónách

Kdejaké městečko v okolí už má průmyslovou zónu, tak že by i jindřichohradečtí nějakou dotáhli do zdárného konce? České Velenice, Nová Včelnice,… Bude ještě zájem, když všude okolo už fungují zavedené zóny?

Také se zamýšlíte nad tím, že po několik volebních období se o přilákání podniků mluví, ale nic se neděje? Vždy bylo něco důležitějšího, za co utratit peníze bez pozitivního přínosu pro lidi v produktivním věku.
Možná jsou za malou aktivitou města soukromé zájmy a soukromé investice do zón. Ale soukromé zóny nikdy nepřilákají zajímavé podniky. Navíc v soukromých zónách, když už, mají nájemci tak vysoké nájmy, že rozhodně nemají možnost nabízet zajímavé pracovní podmínky. 

Také se tím omezuje konkurence na několik vyvolených. Mimochodem, víte že v Praze se prodávají potraviny levněji než v Jindřichově Hradci a to včetně jihočeských výrobků? Nepřipadá to nikomu divné? 


To je jedna z věcí, které bude třeba změnit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama