Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2014 12:00:00

Naše volební kampaň vás oslovuje. K mé velké radosti.

Naše volební kampaň vás oslovuje. K mé velké radosti.

Když jsem kývl na to, že sestavím kandidátku politického hnutí PRO PRAHU v Praze 5, věděl jsem, že to bude těžký úkol. Jsem rád, že naše kandidátka je opravdu velmi pestrá a důvěryhodná.

Věděl jsem, že budeme muset oslovit občany Prahy 5 všemi možnými způsoby volební kampaně, že nebudeme moci spoléhat na velká média v čele s veřejnoprávními. Ta totiž novým tvářím a novým hnutí vůbec nepřejí. Se svým týmem jsem tedy připravil kampaň, nikoliv nákladnou, ale viditelnou. Naším úkolem bylo a stále je představit politické hnutí PRO PRAHU a jeho program a také představit lídra, tedy mě, jako kandidáta na starostu Prahy 5.  Měl jsem určité obavy z toho, jestli to našimi prostředky bude účinné. Vydáváme Zpravodaj PRO PRAHU 5, letáky, informační brožury, které doručujeme přímo do schránek, máme ve velmi omezené míře billboardy a další nástroje tzv. outdorové kampaně, hodně spoléháme na kontaktní kampaň v ulicích Prahy 5, publikujeme množství konkrétních programových materiálů. V posledních dnech začínám věřit, že naše kampaň má smysl, že dokážeme oslovit občany. Dostávám maily, ve kterých lidé reagují na některé prvky kampaně, ptají se, oslovují mě lidi na ulicích, telefonují. Snažím se všem odpovídat a se všemi debatovat. Velikým překvapením pro mě bylo minulý týden setkání s policisty, kteří při velké kontrolní akci zastavovali a kontrolovali řidiče. Mě konkrétně v Praze 4. Když si policista prohlédl mé doklady, zpozorněl a  zeptal se mě, jestli jsem opravdu Jan Skalický, co kandiduje na starostu. Odpověděl jsem, že ano, ale že kandiduji na Praze 5. A on, že dobře zná moje názory a cíle, že velmi rád čte moje články a vůbec sleduje můj facebook. A tak jsem si uvědomil sílu kampaně, v tomto případě kampaně v elektronické podobě dnešní doby. Tak se ještě více vrhnu na svůj facebook.com/ingjanskalicky.

Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU,

kandidát na starostu Prahy 5

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama