MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2014 21:03:08

Jak DOMA v Hradci vyřeší fotbalový stadion a kde mají lidé parkovat?

Jak DOMA v Hradci vyřeší fotbalový stadion a kde mají lidé parkovat?

Rozhovor: Jak DOMA v Hradci vyřeší fotbalový stadion a kde mají lidé parkovat když se bude stavět u Koruny?

 3 dnešní otázky reportéra a odpovědi lídra DOMA v Hradci Jana Hýska 


1) Jak vyřešíte stav fotbalového stadionu?
Stadion v Malšovicích potřebuje rekonstrukci jako sůl. Již řadu měsíců je zřejmé, že varianta s obchodním centrem nedopadne. Naše Doma v Hradci je pro rekonstrukci v režii města bez obchodního centra. Může být i postupná a to tak, aby Hradec mohl pokračovat v nejvyšší soutěži. Uvidí se, zda s tradičními lízátky či ne. My bychom je chtěli zachovat. Jsou jedním ze symbolů Hradce. Rekonstrukce stadionu musí být kvalitní a za rozumné ceny. A na to bychom chtěli pečlivě dohlédnout.  

2) Kdy opravíte Velké náměstí?
Co nejdříve to půjde. Společně se stadionem je to asi největší ostuda Hradce. Údajně zbývá několik souhlasů od majitelů nemovitostí. Minulý týden jsem hovořil s jedním z nich a stěžoval si mi, že dostal od města pouze jeden nedoporučený dopis a od té doby neproběhl žádný kontakt. Možná je tedy zakopaný pes v komunikaci města. I tu bychom chtěli zlepšit. 

3) Jak chcete řešit parkování u nádraží, kde mají lidé stát, když se bude stavět u Koruny?
Město bude muset ty dva roky výstavby překlenout. Developer původně sliboval, že nejprve postaví parkovací dům a teprve potom postaví obchodní dům. Nakonec se bude stavět najednou a tak o ta parkovací místa na 2 roky přijdeme. Nicméně Hradečáci mají v okolí parkovací dům Katschnerka, nebo mohou parkovat zdarma třeba u Flošny a dojet do centra MHD.  Dále jsou v okolí ulice, kde ještě zaparkovat lze. Až bude stát nový obchodní dům, jistě v něm bude mnoho parkovacích míst, protože je v zájmu developera, aby se tam vešlo co nejvíce zákazníků. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama