ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2014 12:05:21

Nymburská odborná škola a učiliště se dočkají zateplení

Nymburská odborná škola a učiliště se dočkají zateplení

Budova Střední odborné školy a Středního odborného učiliště v Nymburce bude zateplená.

Budova Střední odborné školy a Středního odborného učiliště v Nymburce bude zateplená. Slavnostní zahájení projektu odstartoval v úterý 30. září 2014 náměstek hejtmana pro životní prostředí Marek Semerád. „Náklady na zateplení jsou téměř 44 milionů korun a budou hrazeny z prostředků Operačního programu Životního prostředí a Středočeského kraje,“ uvedl náměstek Marek Semerád.

Náměstek Marek Semerád na konci dubna podepsal žádosti o dotace na zateplení krajských budov v rámci 50. a 60 výzvy k podávání žádostí o poskytnutí podpory v rámci Operačního programu Životní prostředí. Mezi budovy, které budou v rámci projektu zatepleny, jsou: Gymnázium Říčany, Gymnázium Karla Čapka Dobříš, SOU Hluboš, SOŠ a SOU Neratovice, Domov Hostomice – Zátor, ISŠT Benešov, OU, PŠ, ZŠ a MŠ Příbram, SOŠ a SOU Kladno Dubská, SOŠ a SOU Nymburk, VOŠ a SZeŠ Benešov a SZeŠ Čáslav. Celková dotace činí 170 milionů korun.

,,Jsem velice rád, že jsme měli tolik úspěšných žádostí, protože zateplování budov považuji z dlouhodobého hlediska za nejlépe investované peníze. Jedná se o projekty na realizaci úspor energie, kde dochází k zateplení obvodového pláště, výměně oken i dveří a zateplení střechy či stropu,“ doplnil náměstek Semerád.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama