Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2014 17:03:56

Mnoho lidí vkládalo do sametové revoluce pozitivní naděje, ale....

Mnoho lidí vkládalo do sametové revoluce pozitivní naděje, ale....

Zanedlouho si mnozí lidé, bohužel zejména ti, kteří byli narozeni po roce 1989, připomenou 25. výročí sametové revoluce.

Mnoho lidí vkládalo do sametové revoluce pozitivní naděje, ale v dnešní době část těchto lidí, kteří uvěřili lživým slibům pravice a Václava Havla, vzpomíná na polistopadovou éru jako na dobu korupce, protekce a defraudace.

Samozřejmě že ne všechno, co se dělo před rokem 1989 v Československu, bylo v pořádku. Minulý režim v Československu měl své chyby tak, jako každý jiný režim. Ale nejen já si myslím, že mnoho lidí v dnešní nelehké, dravé a často bezohledné době vzpomíná na minulý režim jako na dobu nízké kriminality, jistotu zaměstnání, bezplatného zdravotnictví........

Doba před rokem 1989 měla svá pozitiva, ale i negativa. Ovšem pozitiva jasně převládala.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích a kandidát do Zastupitelstva města Staňkov

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama