Jiří Robinson Roup

Hodnota našich cílů, se odvíjí od použitých prostředků.
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2014 17:48:19

iDnes zaměřuje palbu na trutnovskou ODS

iDnes zaměřuje palbu na trutnovskou ODS

Trutnovská ODS má problém, který někteří konkurenční lídři označují za železný zákon oligarchie či chobotnici. Píše iDnes.

 iDnes.cz ve své mutaci pro Hradecký kraj rozvíjí ve svém článku (ODS v Trutnově vytváří  “chobotnici” , upozorňují konkurenční lídři) debatu o tom, že má Trutnovská ODS problém, protože má na kandidátce do komunálních voleb šéfy městských firem.

Autor článku Petr Záleský však zároveň přiznává, že to střet zájmu není. Podle zákona by své funkce v případě zvolení opustit nemuseli.

Na kandidátce ODS figurují Martin Veselý (ředitel společnosti MEBYS - správa bytů a sportovišť), Hana Nýdrlová (vedoucí turistického infocentra), Radek Horák (zástupce ředitele MEBYS) a další.

To, že na kandidátce figurují představitelé firmy MEBYS, která spravuje zimní stadion, by mohlo být důvodem, proč město neinformovalo veřejnost o havárii s únikem čpavku (informovali jsme v tomto článku: Případ úniku čpavku v Trutnově Policie uzavřela), která se tu v srpnu stala na zimním stadionu. Kontaktovali jsme proto tiskovou mluvčí města Trutnov, Ing. Veroniku Svobodovu. Ta však uvedla, že ji nikdo o havárii neinformoval a nebyla jí tedy tato skutečnost známa.

Případ úniku čpavku v Trutnově Policie uzavřela

Čpavek unikl ze zimního stadionu, evakuace se nekonala

 

Závěrečnou zprávu o úniku amoniaku obdrželo město písemně 31.8.2014 od zástupce ředitele MEBYS Trutnov s.r.o., Radka Horáka.

Tiskové zprávy z města najdeme na webu zde. Poslední tisková zpráva nese název: Na Nivách se bude ozývat cinkání zvonků kol a dětský smích.

15165273407_23351659b6_b

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama