Ing. Michal Kostka

Poctivě, s odvahou, za to, aby se věci dělaly lépe...
  • KSČM
  • Kroměříž
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2014 23:02:49

Poděkování voličům

Poděkování voličům

Chtěl bych poděkovat všem voličům, kteří obětovali tu trochu času a po pečlivém výběru kandidátů šli k volbám. Z nich bych chtěl poděkovat zejména těm, kteří dali hlas KSČM nebo mé osobě. Této podpory si nesmírně vážím.

Bohužel k úspěchu to nestačilo a komunistická strana dosáhla v komunálních volbách v Kroměříži nejhoršího výsledku od roku 1921. Díky přímo úchylnému volebnímu systému nestačili ani hlasy pro mou osobu k posunu na kandidátce, přestože jsem měl více hlasů než řada kandidátů přede mnou.K tomu mohu říct, že jsem sice chtěl pracovat pro občany na úrovni města, ale když jsem nebyl zvolen, beru to z té lepší stránky, že bude o to víc času na jiné také užitečné činnosti.Výsledek KSČM jako celku lze hodnotit jedině kriticky. Nemyslím si, že nás porazily jiné strany, porazili jsme se sami. A pokud to chceme do budoucna napravit, musí z toho vedení městské organizace vyvodit sebekritické závěry včetně osobní odpovědnosti a začít okamžitě pracovat na nápravě. Jinak naše výsledky v budoucnu nebudou o nic lepší.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama