Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2014 16:31:32

A zase ten Klaus.

A zase ten Klaus.

Ministr školství Marcel Chládek se zřejmě z důvodu prohry a neobhájení senátorského křesla zviditelňuje takzvanou radou moudrých, což je jeho nový poradní orgán na záchranu školství.

Na tom by nebylo nic divného, jelikož ve vzdělání spočívá budoucnost naší země, ale vybrat si do čela této rady zakládajícího člena modrého ptáka a bývalého prezidenta prof. Ing. Václava Klause, CSc. hraničí přinejmenším s drzostí. Nezastírám, že je pan profesor velice vzdělaný člověk, v jisté době jsem si ho i vážil a zcela určitě by se na tuto funkci svými zkušenostmi hodil, pokud by však neplivl spoustě lidem přímo do obličeje svými několika kontroverzními amnestiemi. Zvláště pak tou poslední, se kterou se rozloučil s prezidentským postem a která ukončila vyšetřování hned několika obrovských kauz a to bez možnosti náhrady škody. Byla to od něj neskutečná nemravnost, jelikož lidé, kteří přišli o milionové majetky, byli zbaveni možnosti dosáhnout nápravy a majetek zůstane těm, kteří ho ukradli.

Takovýto člověk si již podle mě nezaslouží být veřejně činnou osobou, zvláště pak poradcem ministra. Pokud je panu ministrovi jedno, že svými činy zloděj protokolárního pera zničil životy několika lidem této země, jelikož přišli o celoživotní úspory, tak si ani on nezaslouží úctu občanů této země a měl by svůj ministerský post co nejrychleji opustit.

Pan Chládek k tomu řekl, že je Václav Klaus nepochybně významnou osobností české současnosti, takže i díky jeho angažmá bude mít rada potřebnou prestiž. Prestiž bude mít to ano, ale jen u osob stejně podlého charakteru, jako má on sám. Věřím, že se najde spousty lidí, kteří s tímto krokem ministra Chládka souhlasí, ale měli by si všichni uvědomit, že si z nás všech takovými činy dělají politické elity pouze srandu a vůbec jim na obyčejných lidech nezáleží!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama