ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2014 13:45:26

Středočeský kraj vyhlašuje již počtvrté anketu Dobrovolník Středočeského kraje.

Středočeský kraj vyhlašuje již počtvrté anketu Dobrovolník Středočeského kraje.

Středočeský kraj vyhlašuje již počtvrté anketu Dobrovolník Středočeského kraje.

„Jde o ocenění dlouhodobé nebo výjimečné aktivity v dobrovolnické práci. Smyslem je zviditelnit neziskový sektor v našem kraji a ocenit dobrovolníky, kteří pomáhají tam, kde je třeba. To nejmenší co pro ně můžeme udělat, je ocenit jejich snažení,“ uvedl hejtman Miloš Petera.

Ocenění bude uděleno Středočechům za pravidelnou a dlouhodobou dobrovolnickou činnost či za počin při mimořádné situaci nebo jinak výjimečnou aktivitu v dobrovolnické práci. Nominovat osobnost na titul „Dobrovolník Středočeského kraje 2014“ mohou představitelé kraje a obcí, občanská sdružení, nestátní neziskové organizace, školy a školská zařízení ve Středočeském kraji.

Navrhovaní dobrovolníci mají působit v sociální, zdravotní, kulturní nebo sportovní oblasti, v ochraně životního prostředí, ve výchově a vzdělávání anebo se účastnili mimořádné události, například humanitární pomoci při živelné katastrofě.

Náležitosti  návrhu:

1.      Jméno a příjmení navrhovaného, kontaktní adresa, telefon, email

2.      Věcné zdůvodnění předloženého návrhu

-          oblast působení (viz výše)

-          délka působení v dané oblasti

-          věková skupina, se kterou dobrovolník pracuje

-          obecná prospěšnost, přínos společnosti

-          jaké náhrady jsou hrazeny (cestovné, stravné, ošatné, …)

-          stručný popis podstaty dobrovolnické činnosti (max. polovina A4)

3.      Identifikace navrhovatele

-    jméno a příjmení, adresa, telefonický a emailový kontakt

     (v případě právnické osoby přesný název a adresa sídla, jednací orgán)

Lhůta k  doručení návrhů je do 21. listopadu 2014 včetně.  Návrhy se podávají na Odbor školství, mládeže a sportu KÚSK, Zborovská 11, 150 21 Praha 5. Obálka musí být označena heslem „Dobrovolník Středočeského kraje 2014“.

Vyhodnocení ankety proběhne začátkem prosince 2014. Návrhy bude posuzovat komise složená ze zástupců Středočeského kraje, krajského úřadu, neziskových organizací s působností na území kraje aj. Slavnostní předání ocenění se uskuteční společně s oceněním žáků a studentů za reprezentaci Středočeského kraje 10. prosince od 11.00 hod. v kulturním domě Vltava v Kralupech nad Vltavou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama