Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.11.2014 14:18:00

M. Kocáb – vymítač agentů KGB

M. Kocáb – vymítač agentů KGB

ČT zve do pořadů s největším rozsahem vysílacího času poněkud jednostranně a často přátele pravdy a lásky. Příkladem toho byl včera v hodinovém pořadu Hyde Park M. Kocáb.

 Zajímavý byl i výběr otázek, na něž Kocáb odpovídal. Bdělá redakce nepřipustila vlastně žádný z desítek kritických dotazů, které se objevily na liště v průběhu pořadu. Nechyběl ovšem očekávatelný dotaz na politické „spojenectví“ V. Klause a M. Zemana a jeho údajně proruský charakter. Následovala šokující Kocábova odpověď. Prognostický ústav, ve kterém byli jistý čas Klaus se Zemanem pod vedením V. Komárka zaměstnáni, byl podle tohoto mudrlanta expoziturou KGB. To už je na důkladnou psychiatrickou prohlídku. Samozřejmě, že moderátor už nenašel odvahu zeptat se na důkazy či alespoň indicie pro toto Kocábovo závažné tvrzení.

Škoda, že redakce nedala M. Kocábovi možnost vyjádřit se k častému dotazu na liště, a to, kdo zaplatil vytištění a „spontánní“ natištění cca deseti tisíc kusů červených karet s textem. Organizátoři to podle všeho nebyli. Kdo to konkrétně byl a kolik to stálo peněz? Zajímalo by mě, jak drahé jsou projevy spontaneity tohoto charakteru a kdo za nimi stojí…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama