Ing. Petr Vokřál

  • Brno
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.11.2014 12:37:12

Chtěl bych v očích Brňáků vrátit důvěru v politiku

Chtěl bych v očích Brňáků vrátit důvěru v politiku

Primátorem Brna je Vokřál z hnutí ANO

Úspěšný manažer a lídr kandidátky hnutí ANO v Brně byl dnes na ustavujícím Zastupitelstvu města Brna zvolen primátorem jihomoravské metropole. Po osmi letech tak vystřídal dosavadního primátora Romana Onderku (ČSSD). Během své nominační řeči zmínil hlavní priority pro následující volební období.

"Chtěl bych v očích Brňáků vrátit důvěru v politiku a politické reprezentanty, kteří by měli hájit jejich zájmy. Je pro mne nemyslitelné potkávat na ulici lidi, kteří se mne ptají, proč vlastně chci vstoupit do něčeho tak špinavého, jako je politika,“ řekl po hlasování nový primátor Brna.

„Lidé téměř ze sta procent vyjadřují pochyby, že se vůbec dá na této situaci něco změnit. Jejich nejčastějšími slovy jsou slova arogance, korupce, nezájem o názory Brňáků, neschopnost řešit problémy táhnoucí se po desetiletí. Moc bych si přál, abychom všichni v sobě našli tolik pokory, abychom bez ohledu na partajní příslušnost dokázali hledat řešení, která pomohou městu," doplnil Vokřál.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama