ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.11.2014 16:56:50

Studenti neratovické školy ukázali, jak pracují v karosářské dílně

Studenti neratovické školy ukázali, jak pracují v karosářské dílně

Studenti Střední odborné školy a Středního odborného učiliště Neratovice v úterý 25. listopadu uspořádali prezentaci své práce v nové karosářské dílně

Moderním zařízením a nástroji ji škola vybavila v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem.

Prezentace se zúčastnil také náměstek středočeského hejtmana pro oblast školství, mládeže a sportu Milan Němec. Neratovická odborná škola spolupracuje formou volnočasových aktivit i se základními školami v regionu. „Pokud spolupráce střední školy se základními školami vyústí v otevření celé skupiny odborného výcviku karosářů v novém školním roce, pak můžeme mluvit o úspěšné realizaci projektu na této škole“, řekl náměstek Milan Němec.

Projekt je financován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem. Vybavení školní karosářské dílny v Neratovicích stálo více než 614 000 korun, přičemž 85 procent bylo zaplaceno z Programu Vzdělání pro konkurenceschopnost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama