ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2014 10:38:10

Senioři v domově v Sedlčanech budou moci lépe komunikovat se zdravotníky

Senioři v domově v Sedlčanech budou moci lépe komunikovat se zdravotníky

Klienti Domova Sedlčany dostanou nové moderní dorozumívací zařízení, které jim zpříjemní a usnadní pobyt v domově a zlepší dostupnost zdravotníků.

„Stane se tak díky novému systému za zhruba 1,5 milionu korun, které bude domov seniorů hradit ze svého investičního fondu. Na dodavatele vypíšeme výběrové řízení,“ uvedl hejtman Středočeského kraje Miloš Petera po jednání Rady kraje dne 24. listopadu 2014.

 

Dorozumívací zařízení pomůže především seniorům umístěným v druhém oddělení domova, které se nachází ve 2. pavilonu a dosud nemá žádné komunikační zařízení mezi zdravotníky a klienty. Nová signalizace značně ulehčí jak práci ošetřujícího personálu, tak zajistí lepší bezpečnost seniorů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama