Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.11.2014 8:22:57

Kraj získal ocenění za vnitřní integraci úřadu

Kraj získal ocenění za vnitřní integraci úřadu

Krajský úřad Středočeského kraje získal speciální ocenění v soutěži Egovernment The Best 2014.

Krajský úřad Středočeského kraje získal speciální ocenění v soutěži Egovernment The Best 2014.

Vyhlášení vítězů již 9. ročníku v pražském Obecním domě se zúčastnil i radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

“Do soutěže byly přihlášeny nejzajímavější projekty elektronizace veřejné správy. Cena za projekt Provedení vnitřní integrace úřadu nás velmi těší, protože projekt nebyl vůbec jednoduchý a provázelo ho množství klíčových rozhodnutí o jeho směřování.” sdělil Štefek.

Soutěž vyhlašuje každoročně magazín Egovernment, jehož snahou je shromáždit  nejlepší projekty elektronizace veřejné správy v daném roce, a to ve třech kategoriích - centrální projekty, projekty krajů, projekty měst (městských částí), projekty obcí.

Středočeský kraj dostal za projekt „Provedení vnitřní integrace úřadu“ speciální ocenění právě v kategorii krajů. Realizátorem projektu byla společnost GORDIC, spol. s r.o.

Mezi přihlášenými projekty byly třeba Vytvoření a údržba krajských dlouhodobých úložišť, Guidapp – mobilní aplikace pro města, Klikací rozpočet, Možnost platby kartou na pokladně města, Centrální registr zbraní, Novoměstská karta, Kamerový systém pro měření úsekové rychlosti, Vytvoření národní digitální knihovny, Jednotná moravskoslezská dopravní karta a další.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama