Prof. JUDr. Helena Válková, CSc.

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.12.2014 21:51:00

Na nového ekonomického náměstka čeká nelehký úkol

Na nového ekonomického náměstka čeká nelehký úkol

Na Ministerstvu spravedlnosti dojde na přelomu roku ke změně na pozici ekonomického náměstka.

Ministryně spravedlnosti Helena Válková rozhodla o odvolání Ing. arch. Pavla Kasíka z funkce náměstka pro ekonomický úsek. Ke změně na pozici náměstka dojde na přelomu letošního a příštího roku. Novým náměstkem bude jmenován Ing. Miroslav Zábranský.

„Na inženýra Zábranského čeká nelehký úkol v podobě náročných investičních akcí v příštích letech. Ty by měly probíhat s větším zapojením ministerstva,“ komentovala své rozhodnutí ministryně spravedlnosti Helena Válková.

V příštím roce se v rámci rezortu Ministerstva spravedlnosti počítá například se zahájením investiční akce na výstavbu Justičního areálu v Ústí nad Labem či se zajištěním konečné dislokace Obvodního soudu pro Prahu 5.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama