Doc. JUDr. Miroslav Němec, Ph.D.

  • NÁR.SOC.
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.12.2014 23:31:39

Přestaňte harašit se zbraněmi!!!

Přestaňte harašit se zbraněmi!!!

V poslední době můžeme sledovat negativní vývoj ukrajinské krize, řízené útoky na Putina, a provokace, které by mohly vyvrcholit i ve III. světovou válku.

 

Od konce II. světové války uplynulo takřka 70 let a i když byly na evropském kontinentu velké problémy, vždy se díky vyrovnaným silám Východ – Západ, podařilo zabránit válce a uchovat mír, i když to někdy bylo „jen o fous“. Rozhodně to nebylo ideální, ale k nukleární válce, která by zničila celý svět, jen díky prozíravosti vrcholných politiků, na obou stranách, nedošlo. I jako ateista mohu říci - „Chvála Bohu!“

Po Gorbačovově neslavné „perestrojce“, která otevřela cestu západní demokracii směrem na Východ, vyvrcholila v řadu lidových povstání a lidových pseudorevolucí v zemích bývalého východního bloku a v podstatě zlikvidovala vymoženosti „všech poctivě pracujících“, které si tito postupně vydobyli za posledních 124 let (od roku 1890). Umožnila rozkradení takřka veškerého státního majetku, zlikvidování záložních fondů, včetně státních rezerv, důchodového fondu a dalších zdrojů, včetně totálního ožebračení zhruba třetiny pracujících a „zázračné zbohatnutí“ cca 1 % těch, kteří zneužili situace, prohlásili se za „Chartisty“ a jiné bojovníky proti komunismu (který u nás nikdy fakticky nebyl!!!),  pseudorevolucionáře, kteří „bojovali“ proti komunismu tím, že kradli, loupili, vraždili, jezdili opilí a dnes si hrají na špičkové podnikatele a „šlechtu“ a zároveň pohrdají všemi manuálně pracujícími a zastávají vysoké funkce v řadě politických stran, státní funkce nevyjímaje.

Mnozí z nich jezdí i na školení CIA do USA, jen aby to tady správně ovlivňovali a někteří – bohužel - ihned, jak bylo jasné, že dostanou vysokou státní funkci. Bohužel – jen jsme se vymanili z područí SSSR, okamžitě jsme dobrovolně „vlezli“ do područí USA. Proč? Jestliže se bývalý americký velvyslanec choval slušně a zdrženlivě a nikterak se nevměšoval do naší politiky, nevyhovovalo to některým kruhům v USA, a přesto, že to byl osobní přítel prezidenta Obamy, musel být vyměněn.  Proč? Proč se tady neustále útočí na Putina a nikdo nevidí, že je americké letectvo, díky hlouposti polských análních politiků, na hranicích s Ruskem? Což si někdo myslí, že si to Pustin nechá líbit? Co to je za provokace, kdy ukrajinské jednotky protiprávně označené za ruské postupují tam, kam by z hlediska mezinárodního práva nikdy ruské jednotky nesměly? Chce tady někdo zavdat příčinu k útoku na Rusko a vyvolat tak v Evropě III. světovou válku, která by byla naprosto zničující minimálně pro celou Evropu? Kdo může mít takový zájem?

Přesto, že nejsem diplomat, ani vojenský stratég, a možná i právě proto, si dovoluji říci zcela otevřeně – přestaňte harašit se zbraněmi, neprovokujte Putina, nechtějte vyprovokovat III. světovou válku a zachovejte chladnou hlavu!!! Protože Evropa si válek užila – až, až, a žádnou další válku nechce, protože je zde i každému dítěti ve školním věku jasné, že by tato válka neměla žádného vítěze. A nebo si to američtí „zbrojíři“ a ničitelé kulturních hodnot i evropských tradic neuvědomují? Vadí jim Evropa jako celek? Myslím si osobně, že si to uvědomují velmi dobře a že by jim vyhovovalo, kdyby zničili Evropu, která jim, jako vyspělá civilizace, hodně vadí, oslabili Rusko a mohli dál vládnout světu, byť je již jejich ekonomika delší dobu v koncích.

Musím reagovat i na „vítězné pokřiky“ některých našich politiků, kteří tady „oslavují“ vítězství Kuby nad USA, neboť USA minulý týden nabídla Kubě příměří, propustila politické vězně, a snaží se i o další ústupky a neskutečné „šaškárny“ v domnění, že lidé v Evropě snad zapomněli, či že jsou hloupí. Ta reakce USA směrem ke Kubě, je vážení přátelé, pouze vynikající taktický tah, který má jen zabránit tomu, aby Putin instaloval na Kubě rakety středního doletu, které by byly schopny, v případě napadení Ruska Spojenými státy, tyto zcela zničit. Takže nejásejte, vážení a milí „politici“, a přemýšlejte, protože si nevidíte ani na špičku svého nosu a hodně podceňujete scénáře americké CIA. A buďte ve střehu, neboť válku nikdo z nás nechce!!!

Doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Ph.D.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama