Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2014 13:27:21

České republice nevadí právo na velebení nacismu?

České republice nevadí právo na velebení nacismu?

Velmi mne zaráží postoj delegátů České republiky na Valném shromáždění OSN.

Českých delegátů, kteří se zdrželi hlasování při schvalování rezoluce na „Efektivnější opatření k boji proti glorifikaci nacismu, neonacismu a jiných praktik, které podporují oživování současných forem rasismu, rasové diskriminace, xenofobie a s nimi spojených intolerancí“.

Proti této rezoluci hlasovaly čtyři státy, které podpořily právo na glorifikaci nacismu-USA, Kanada, Palau a Ukrajina. Jak je možné, že Česká republika se zdržela hlasování? Česká republika, naše vláda a její ministr zahraničí Zaorálek tolerují právo na velebení nacismu? To, že se Česká republika zdržela hlasování při schvalování rezoluce na 69. Valném shromáždění OSN, je neúcta k obětem, zlikvidovaným nacistickou ideologií. Česká republika měla být státem, který měl tuto rezoluci pomoci prosadit!

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama