ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2015 10:01:06

V Kralupech nad Vltavou se jezdí po nové kruhové křižovatce

V Kralupech nad Vltavou se jezdí po nové kruhové křižovatce

Řidiči v Kralupech nad Vltavou začali jezdit po nové kruhové křižovatce ulic Přemyslova a Podřípská, která je součástí opraveného silničního průtahu přes město.

Stavbaře tu ale ještě čeká pokládka poslední vrstvy při klimaticky vhodných podmínkách a stavba dalších dvou křižovatek a lávky a podchodu pro pěší. Práce potrvají přibližně do poloviny příštího roku a celý projekt za zhruba 40,6 milionu korun zaplatí město společně s krajem a Regionálním operačním programem Střední Čechy.

Práce na I. etapě začaly na začátku loňského října a vybudování nové moderní křižovatky pod kopcem Hostibejk směrem do Nelahozevse předcházelo odfrézování asfaltové vrstvy a odtěžení kamenných kostek s demontáží starých obrubníků.

Rekonstrukce průtahu spočívá hlavně ve vybudování přístupových objezdů na levém břehu Vltavy. Zmodernizováním celého hlavního silničního tahu městem dojde k podstatnému zlepšení životního prostředí v centru, bezpečnosti a plynulosti jízdy, ale i k odvodnění silnic. Díky vybudování podchodu a lávky pro pěší se významně zlepší i bezpečnost chodců.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama