David Pazdera

Marxismus je všemocný, protože je pravdivý.
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2015 11:01:01

Konal se Ustavující sjezd KOMUNISTICKÉ STRANY ČESKÁ 21

Konal se Ustavující sjezd KOMUNISTICKÉ STRANY ČESKÁ 21

Tisková zpráva ÚV KSČ 21 o Ustavujícím sjezdu strany

V sobotu 29. listopadu 2014 se konal v Moravskoslezském kraji Ustavující sjezd KOMUNISTICKÉ STRANY ČESKÁ 21. Tato strana byla zaregistrována dne 30. října 2014. 

Na tomto sjezdu byl zvolen Ústřední výbor KSČ 21, jeho generální tajemník a předsedové Ústřední revizní a rozhodčí komise. 

Generálním tajemníkem ÚV KSČ 21 byl zvolen soudruh Josef Seichter. Ten ve svém projevu zhodnotil politickou situaci v ČR a uvedl důvody, proč vznikla nová komunistická strana. 

Ustavující sjezd KSČ 21 osobně pozdravil zástupce slovenské pokrokové politické strany VZDOR - strana práce. Dále byli mezi hosty vidět zástupci mládežnických organizací v ČR, Marx-leninského klubu a další, kteří rovněž Ustavující sjezd KSČ 21 pozdravili. 

V závěru delegáti Ustavujícího sjezdu KSČ 21, zaslali zdravice bývalému generálnímu tajemníkovi KSČ, s. Miloši Jakešovi a bývalému tajemníkovi ÚV KSČ, s. Janu Fojtíkovi. 

Po jednání Ustavujícího sjezdu KSČ 21, zasedal Ústřední výbor, který zvolil tajemníkem ÚV KSČ 21 s. Vojtěcha Mišičáka a další regionální funkcionáře strany.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama