ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2015 21:33:30

Tradiční vítání občánků na plzeňské radnici pokračuje i v tomto roce

Tradiční vítání občánků na plzeňské radnici pokračuje i v tomto roce

Pro nově narozené občánky bude i nadále Úřad městského obvodu Plzeň 3 zajišťovat slavnostní vítání v obřadní síni plzeňské radnice.

„Vítání občánků zajišťují jednotlivé úřady městských obvodů dle trvalého bydliště dítěte, kterým je zpravidla trvalé bydliště matky. Náš obvod zahájí své „vítání“ ve druhé polovině měsíce dubna“, informuje starosta Městského obvodu Plzeň 3 Radislav Neubauer.

Vyplněnou žádost, kterou rodiče naleznou na webových stránkách úřadu (http://umo3.plzen.eu/Files/umo3/fotoweb/formulare/JSOS14_02Zadost-vitaniobcanku-1.docx), odevzdají do šesti týdnů od narození dítěte v podatelně Úřadu městského obvodu Plzeň 3, nebo ji zašlou poštou. V obřadní síni plzeňské radnice je pro děti s trvalým pobytem na území MO Plzeň 3 zajištěno do konce června celkem pět termínů.

„Ve slavnostním vítání našich občánků budeme samozřejmě pokračovat i po prázdninách, takže další obřad bude už v září“, dodává Radislav Neubauer.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama