Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2015 14:20:44

Radikálně levicová Syriza způsobí nemalé otřesy na půdě EU

Radikálně levicová Syriza způsobí nemalé otřesy na půdě EU

Řecké předčasné parlamentní volby podle očekávání vyhrála Koalice radikální levice (Syriza), která má nejblíže ke komunistům, s nimiž sdílí mnohé marxistické názory.

Mnoho členských zemí EU s pravicovými vládami zasahovalo do předvolební kampaně Syrizy, neboť měly strach z toho, že po dlouhé době bude v Řecku vládnout levice, která se nenechá ovlivňovat některými zeměmi Evropské unie na úkor svých občanů.

Jsem velmi rád, že Řecku vládne levice, která se nenechá ovlivňovat některými zeměmi Evropské unie na úkor svých občanů. Postoje Evropské unie vůči Rusku i díky přispění radikálně levicové Syrizy nebudou tak silné, jak jsme viděli v minulosti. Syriza nebude naslovo poslouchat diktát z Bruselu, jak avizovala před volbami.

Myslím, že Řekové si zaslouží po mnoha letech vládu, která se o své občany postará nejen ekonomicky.

A že radikálně levicová Syriza zapříčíní nemalé otřesy v Evropské unii, je jen konstatování faktu. Faktu, se kterým se nesmíří ti evropští politici, co dnes neustále vyzývají k nejen ekonomickému boji proti Ruské federaci.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama