Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2015 14:27:28

Suverenita: S džihádisty je nutno bojovat.

Suverenita: S džihádisty je nutno bojovat.

Česká Suverenita zcela jednoznačně podporuje názor prezidenta republiky Miloše Zemana, který prohlásil, že potřebujeme akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti úhlavnímu nepříteli, kterým je nepochybně Islámský stát

Je třeba zničit výcviková střediska muslimských teroristů, vyhlásit sankce na všechny státy, které je podporují, izolovat je a odříznout je od finančních zdrojů, které pro ně představuje obchod s ropou.

Je samozřejmé, že musíme vojensky i finančně podporovat ty, kteří dnes bojují proti džihádistům v Iráku a Sýrii, včetně syrské armády. Je správné, že Česká republika podporuje Kurdy, kteří dnes bojují v první linii, není však možné, abychom se my sami tvářili, že nebezpečí, které ohrožuje celý civilizovaný svět, je daleko. Při nedávných událostech v Paříži jsme si přece museli uvědomit, že nebezpečí islamizace Evropy je zde a dotýká se každého z nás.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama