ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.01.2015 16:53:04

Střední průmyslová škola ve Vlašimi bude mít novou přednáškovou aulu

Střední průmyslová škola ve Vlašimi bude mít novou přednáškovou aulu

Už na jaře si studenti Střední průmyslové školy Vlašim poslechnou přednášky v nové multifunkční aule. Projekt, který zahrnuje i vybudování zázemí se šatnami a sociálním zařízením, získal dotaci z Regionálního operačního programu Střední Čechy.

Projekt bude stát přes 11 milionů korun, z toho dotace z ROP Střední Čechy činí zhruba 9,4 milionu a zbytek půjde z rozpočtu kraje.

„Škola od sloučení se Středním odborným učilištěm a Odborným učilištěm strojírenským v loňském roce řeší nárůst žáků. Nová aula s audiovizuální technikou bude sloužit nejen pro výuku, ale i pro videokonference, přednášky nebo prezentace ročníkových prací,“ uvedl náměstek hejtmana Středočeského kraje pro oblast školství, mládeže a sportu Milan Němec (ČSSD).

V současné době jsou hotové přípravné stavební práce, dlažba a obklady v přilehlých sociálních prostorách. Položeny jsou nové rozvody vody, topení a vybudovány odpady. Teď se pracuje na vzduchotechnice. Všechny práce by měly být hotové do konce letošního března a projekt ukončen v dubnu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama