Mgr.Bc. Milan Rychtařík

místostarosta města Louny
  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2015 21:51:05

Počet komisí rady města v Lounech

Počet komisí rady města v Lounech

Komise rady města v Lounech, aneb odbornost nade vše ...

ANO LOUNY při koaličních rozhovorech navrhovalo všem politickým uskupením v Lounech zrušení a sloučení některých komisí RM.
Počet komisí v Lounech je oproti jiným podobným městům výrazně vyšší.
K našemu překvapení  náš návrh našel souhlas a podporu u většiny kandidujících subjektů. 
Mnohdy se komise "oborově" překrývají a odbornost není rozhodujícím faktorem. Máme komisi pro Lounské vábení, máme komisi kulturní, zkrátka na vše máme v Lounech " odborné komise". 
Důvodem našeho návrhu na sloučení komisí je větší efektivnost,rychlejší komunikační toky, informovanost, ale především finanční úspora !!!
Výsledek po volbách je najednou opačný, naopak se nám počet komisí zvýšil, pravděpodobně, aby všichni "odborníci" měli šanci úřadovat v komisích.
Nová komise s názvem pro otevřenou radnici je impulsem politické strany TOP (pravděpodobně měla TOP v Lounech velmi málo funkcionářů placených z peněz daňových poplatníků). 
Zastupitelský klub ANO LOUNY nyní analyzuje, kolik tato hra současné koalice bude stát občany města a předloží zastupitelům v Lounech návrh na sloučení komisí rady města.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama