ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.02.2015 14:17:03

Úspěšní mladí futsalisté se s pohárem pochlubili starostovi

Úspěšní mladí futsalisté se s pohárem pochlubili starostovi

Juniorka futsalového klubu INDOSS Plzeň do 17 let získala na Final Four bronzové medaile a je třetí nejlepší v České republice.

Za výbornou reprezentaci městského obvodu a města Plzně poděkovali mladým sportovcům ve středu 18. února starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer a místostarosta David Procházka.

Tým juniorů, který přivedl trenér Michael Sinkule, byl přijat na obvodní radnici vedením třetího plzeňského obvodu a nezapomněl s sebou přinést i pohár určený pro třetí nejlepší tým v republice. Mladí hráči vyprávěli o složité cestě na tento finálový turnaj a hlavně také o smolných zraněních, která je před a také během turnaje pronásledovaly. Celkový dojem z turnaje vyjádřil trenér Michael Sinkule: „Jsem spokojený. Cíl byl postup na Final Four a to se zvládlo. Medaile je výsledkem skvělé práce nás všech,“

Potěšení z úspěchu juniorů neskrýval ani starosta MO Plzeň 3 Radislav Neubauer. S plzeňským futsalovým týmem jsem se setkal ještě před turnajem, abych jim popřál štěstí, a tak jsem rád, že se jim povedlo získat toto skvělé třetí místo. Je to velký úspěch!“ chválil sportovce starosta.

„Podpora menších sportovních klubů a týmů je stejně důležitá jako těch profesionálních,“ připomněl místostarosta Procházka. „Jsme hrdí, že máme v Plzni tak úspěšné mladé sportovce.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama