ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.02.2015 16:27:13

V plzeňském centrálním obvodu soutěžili o víkendu mladí hasiči

V plzeňském centrálním obvodu soutěžili o víkendu mladí hasiči

Sto padesát dětí z plzeňských hasičských sborů, dále z Toužimi a Strašic, se sešlo v sobotu 21. února v tělocvičnách Středního odborného učiliště elektrotechnického na Vejprnické ulici.

Tady změřili své síly ve 14. ročníku dětské halové soutěže pro družstva mladých hasičů. Tento ročník se také konal v rámci 130. výročí založení skvrňanského hasičského sboru.

Soutěž byla vyhlášena v kategorii přípravky 3–6 let, mladších žáků 6–11 let a starších žáků 12–15 let. Na souboje hasičského potěru se přišel podívat i starosta Městského obvodu Plzeň 3 Radislav Neubauer, který také na závěr soutěže ocenil všechny tři kategorie soutěžících.

V nejmladší kategorii – přípravky, nakonec zvítězili všichni, kteří se zúčastnili. V soutěži čtyřčlenných družstev zvítězilo v kategorii mladších žáků družstvo z SDH Litice a v kategorii starších žáků družstvo SDH Hradiště.

„Rád bych poděkoval všem, kteří se podíleli na přípravách a průběhu této halové soutěže mladých hasičů. Zejména pak veliteli SDH Skvrňany Vlastimilu Malinovi a starostovi SDH Skvrňany Marku Grollmussovi. Mám zároveň radost, kolik dětí se akce zúčastnilo, že využívají svůj volný čas smysluplně a netráví jej doma u televizí a počítačů“, řekl starosta Neubauer.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama