Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • KSČM
  • Náchod
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2015 19:39:00

Strana jako firma. Vítěz? Vždyť Babiš neměl protikandidáta...

Strana jako firma. Vítěz? Vždyť Babiš neměl protikandidáta...

Staronový předseda ANO získal během sněmu sto procent hlasů a neměl ani protikandidáta, takže průběh hlasovaní byl hladký. Andrej Babiš řídí stranu jako svoji firmu a není žádným tajemstvím, že ho spolustraníci oslovují šéfe.

Jeho projev mě v ničem moc nepřekvapil. On ve svém přednesu ukázal, že touží po moci a svoje ANO drží pevně ve svých rukou. Dal najevo, že šel do koalice s partnery s odlišným volebním programem a naprosto jinými představami o politice, evidentně neslučitelnými s jeho. 

Vzhledem k vysokým preferencím by se naše republika mohla brzo stát baštou pouze jedné strany a moc Andreje Babiše by byla takřka neomezená, což by bylo velmi špatné. Vzhledem k jeho obrovskému vlivu a neomezeným finančním možnostem s ním totiž může soupeřit jen málokdo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama