PaedDr. Mgr. Augustin Karel Andrle Sylor

Zemřel 15.4. 2021 po těžké nemoci ve věku nedožitých 75 let
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2015 20:03:00

Nedemolujme Teslu. Může tu být výcvik kynologie i sportovní hala

Nedemolujme Teslu. Může tu být výcvik kynologie i sportovní hala

Poslanec Augustin Karel Andrle v pondělí dopoledne navštívil areál Tesly Pardubice, který měl být podle starého vedení města zdemolován.

Nová radnice však prozatím s totální, navíc nákladnou, demolicí nepočítá a některé části objektu by se mohly ještě v budoucnu využít.

Variant kterak s Teslou Pardubice naložit se podle Filipa Sedláka z Iniciativy Oživme Teslu Pardubice otevírá hned několik. V prvé řadě jde hlavně o to rozpoutat veřejnou debatu a zájem obyvatel.

„Samozřejmě vše je o penězích, ale dokážu si představit, že by v budově, kterou město chce stejně udržet jako protihlukovou stěnu kvůli sousedící železniční trati, vyrostla atletická víceúčelová hala pro sportovce a v dolní části pak kynologické výcvikové středisko,“ uvedl bezprostředně po exkurzi Andrle.

Podle poslance by ale měla být část areálu využita jako parkoviště pro krajskou nemocnici, která je v těsném sousedství a navíc trpí vážným nedostatkem parkovacích míst.

Exkurze zchátralého areálu se též zúčastnil zástupce magistrátu pan Dvořáček, ale také předseda atletického klubu AC Pardubice Pavel Strnad a zástupce záchranářského kynologického spolku Jan Doucha.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama