MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2015 18:02:24

Životopis sociální demokracie

Životopis sociální demokracie

Víkendový, již 3. sněm hnutí ANO 2011 se nesl ve znamení kritiky tradičních politických stran. Sociální demokracie byla označena za stranu s problematickou minulostí, což se řady sociálních demokratů dotklo.

 Víkendový, již 3. sněm hnutí ANO 2011 se nesl ve znamení kritiky tradičních politických stran. Sociální demokracie byla označena za stranu s problematickou minulostí, což se řady sociálních demokratů dotklo. Ano, každý člověk, který se poctivě podívá na svůj život, v něm najde okamžiky, na které je hrdý a pak také ty, které by rád vrátil a prožil je jinak. Třeba když mlčel tam, kdy se měl ozvat, když se nezastal někoho, kdo měl pravdu, když se nechal obelhat nebo když se jeho volba ukázala zpětně jako ta špatná. Když nebyl dost statečný a nebo když dal přednost pohodlnosti a prospěchu. Nebo když nesplnil svůj slib. S politickou stranou je to stejné. Je tvořena lidmi s jejich přednostmi i slabostmi. Ve více než stotřicetileté historii sociální demokracie nám to voliči připomínají v každých volbách. Pokud selžeme, lidé nám důvěru spravovat zemi nedají. Prožíváme svou minulost v dobrém i zlém. Je to právě historie sociální demokracie, která našemu dnešnímu počínání nastavuje zrcadlo. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama