ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.03.2015 12:21:49

Ve Skvrňanech proběhne rekonstrukce tramvajové tratě a ulice Terezie Brzkové

Ve Skvrňanech proběhne rekonstrukce tramvajové tratě a ulice Terezie Brzkové

Na začátku března, konkrétně osmého, započnou stavební práce, při kterých dojde k rekonstrukci tramvajové tratě v úseku od křižovatky ulic Terezie Brzkové × Macháčkova × Pecháčkova po křižovatku Terezie Brzkové × Lábkova.

„Práce jsou rozděleny do několika etap, přičemž termín stavby je od 8. března do 31. října 2015. Výluka tramvaje je pak plánována od 23. května do 23. srpna 2015“, informuje Radoslav Škarda, první místostarosta centrálního obvodu.

V průběhu stavební akce se bude pracovat na úpravě vodovodního řadu, veřejném osvětlení, tramvajové trati, úpravách trakčního a kabelového vedení, nástupních ostrůvcích, povrchu chodníku a vozovky. Provoz bude umožněn po objízdných trasách, např. Macháčkovou ulicí.

„Chtěli bychom občany požádat o trpělivost při zdolávání uzavírek. Tato rekonstrukce není investiční akcí obvodu. Investorem je Správa veřejného statku města Plzně“, doplňuje starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

           
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama