ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.03.2015 9:40:11

Neslyšící mají možnost získat lepší práci přes nový unikátní portál

 Neslyšící mají možnost získat lepší práci přes nový unikátní portál

Společnost Tichý svět, o. p. s. vytvořila v rámci mezinárodního projektu Deaf Support nový portál, který pomáhá neslyšícím k lepšímu pracovnímu uplatnění.

Ve čtvrtek 5. března 2015 ho zástupci společnosti představili na konferenci konané v budově Krajského úřadu Středočeského kraje. Záštitu nad akcí převzal středočeský hejtman Miloš Petera (ČSSD).
„Smysluplné a užitečné projekty jako je tento, je třeba podporovat. Nabídka práce pro neslyšící a obecně znevýhodněné spoluobčany není vždy pestrá. Proto oceňuji, že společnost Tichý svět zřídila portál, který pomáhá najít práci neslyšícím,“ řekl hejtman Miloš Petera. 
Společnost Tichý svět, o. p. s. realizuje cyklus 14 konferencí v jednotlivých krajských městech České republiky od konce ledna do dubna. Cyklus byl zahájen představením portálu v Plzni. Za Středočeský kraj konferenci zahájila radní pro oblast zdravotnictví Jiřina Fialová (KSČM). „Ve Středočeském kraji jde v pořadí o šestou konferenci. Bylo mi ctí na jedné z nich vystoupit a podpořit tak neslyšící i organizátory webu,“ řekla radní Jiřina Fialová.
Součástí unikátního portálu jsou pracovní nabídky pro osoby se sluchovým postižením z celé České republiky a praktické příručky pro neslyšící, zaměstnavatele a úřady práce. Další představení portálu se uskuteční 12. března v Olomouci. Portál je k nalezení na webových stránkách www.neslysimpracuji.cz a přehled termínů konferencí na www.tichysvet.cz. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama