Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.03.2015 14:37:27

Vicepremiér Andrej Babiš záměrně překrucuje historické události v Československu

Vicepremiér Andrej Babiš záměrně překrucuje historické události v Československu

K zahraniční politice se Andrej Babiš nevyjadřoval příliš často. A ono to tak bylo lepší, neboť je na první pohled poznat, že pan Babiš se v zahraniční politice a v historii, která je neodbytnou součástí politiky, nevyzná

Jinak by nesrovnával události ukrajinské problematiky s událostmi v Československu roku 1938, kdy na základě Mnichovské dohody byly Sudety postoupeny Třetí říši, východní část československého Těšínska Polsku a následně byla po První vídeňské arbitráži k Maďarsku odstoupena národnostně smíšené území na jihu Slovenska a Podkarpatské Rusi.

Nelze přirovnávat ruskou anexi Krymu, která proběhla na základě demokratického referenda, k nacistickém uchvácení Sudet v roce 1938, což pokládám za nepřijatelnou paralelu.

Babišovy pseudohistorické poznámky považuji za velmi provokativní. Podobnosti, kterých se dopustil vicepremiér Babiš jsou snad i záměrným a hrubým překroucením historických událostí. Andrej Babiš by si měl uvědomovat váhu svých slov a příště se od takových slov distancovat.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama