Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.03.2015 19:59:21

Ze setkání s obcemi z ORP Černošice

Ze setkání s obcemi z ORP Černošice

4. března se v sále zastupitelstva konalo setkání vedení Středočeského kraje s představiteli obcí z ORP Černošice.

4. března se v sále zastupitelstva konalo setkání vedení Středočeského kraje s představiteli obcí z ORP Černošice. Jednání se účastnil hejtman Miloš Petera, statutární náměstek Milan Němec, radní pro majetek Pavel Hubený a radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

Hejtman v úvodním slově seznámil přítomné s prioritami Středočeského kraje, s očekávanými investicemi v dopravě, školství, zdravotnictví, představil fondový systém.

10 vyhlášeným dotačním titulům kraje pro rok 2015 byla věnována i další část setkání.

Zajímavé byly v bloku Stava vývoj integrovaného záchranného systému na území ORP příspěvky zástupců Policie, armády, Hasičského záchranného sboru a Zdravotnické záchranné služby, které vyvolaly i bouřlivou diskusi přítomných.

Pak přišla na řadu situace z pohledu Krajské hygienické stanice a Krajské veterinární správy.

Další část jednání se věnovala koordinaci protidrogové politiky a představení preventivních aktivit kraje.

Radní Hubený rozebral problematiky majetku, radní Štefek zase body, ve kterých může či dokonce musí kraj pomoci obcím v oblasti kultury a památkové péče. Náměstek Němec poté představil oblast školství a setkání zakončil.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama