Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.03.2015 8:25:54

Český národ nechce jít do války proti Ruské federaci!

Český národ nechce jít do války proti Ruské federaci!

Česká republika mnoho let žila v realativném klidu. Až do doby, kdy vypuknuly protesty krajní pravice na Ukrajině, kterou štědře sponzorovaly Spojené státy americké a Evropská unie.

Od vypuknutí těchto protestů na Ukrajině začalo české Ministerstvo zahraničí a Vláda České republiky bez jakéhokoliv důkazu útočit na demokraticky zvoleného prezidneta Viktora Janukovyče a Ruskou federaci, lépe řečeno Vladimira Putina.

Vláda České republiky se od vypuknutí protestů na Majdanu nezabývala tehdejšími fakty, ale stranila jen jedné straně. České vládě byla naprosto jedno, že na Ukrajině na Majdanu byly revolučními silami představitelé krajně pravicových stran, které nakonec svrhly tamní demokracii. Čestí vládní činitelé záměrně přehlíželi i ten fakt, že ihned po revoluci na Majdanu a instalaci nové ukrajinské vlády pod vedením Arsenije Jaceňuka se začalo mluvit o tom, že je třeba „zaútočit na Rusa“. Vzpomeňme si na onen telefonní rozhovor  mezi expremiérkou Julijí Tymošenkovou a bývalým místopředsedou ukrajinské bezpečnostní rady Nestorem Šufryčem.

Česká vláda de facto svou podporou fašistických sil na Majdanu zároveň  podporuje válečné tendence vůči Ruské federaci a východní Ukrajině. Vzpomeňme si konkrétně na to, jak vláda Arsenije Jaceňuka vyhlásila „protiteroristickou operaci“ a česká vláda válečné tažení vůči východní Ukrajině bezmezně podporovala. I tím, že ukrajinské straně dodávala výstroj a s největší pravděpodobností i vojenskou techniku. A mimo jiné, nejen česká vláda se nepozastavovala nad tím, že ukrajinská armáda dělostřeleckou palbou ostřelovala území Ruské federace.

Položme si otázku, proč naše vláda podporuje válečné tendence vůči Ruské federaci? Proč se chce Česko zúčastnit válečného tažení, které s největší pravděpodobností rozpoutá ukrajinská vláda a NATO? Kvůli válečným tendencím Severoatlantické aliance se počítá s tím, že čeští muži i ženy by mohli opět stanout před odvodovými komisemi. Ale zeptal se někdo na názor českých občanů? Zajímá českou vládu názor svých občanů? Odpověď bude záporná. De facto česká vláda  rozhoduje o svých občanech bez jejich vědomí. Ale na to si mnozí již zvykli…….

Vojenská noční přehlídka amerických zbraní a pochod jednotek NATO v ulicích estonské Narvy, kterou ruské etnické obyvatelstvo ve městě přijalo velmi nelibě a nepřátelsky. Přehlídka proto proběhla raději v noci, ovšem za dramatických zvuků Wagnerova bubnového marše v armádní úpravě Wehrmachtu z roku 1940..

https://www.youtube.com/watch?v=EDJjgSUSeJ8#t=27

Ale jedno by si měla česká vláda uvědomit. Češi nechtějí bojovat. My nechceme válčit proti slovanským Rusům. V naší historii už jednou češi bojovali na frontě proti Rusům. A jak to dopadlo? Češi masivně přebíhali k Rusům a bojovali proti těm, co je vehnali na válečná jatka. A tato historie by se opakovala.

Situace, ve které se momentálně nachází Česká republika, by vůbec nemusela nastat, kdybychom nebyli neustále ve vojenském a politickém vlivu Spojených států amerických a Evropské unie. Oba subjekty vyvolávají umělou nenávist vůči Ruské federaci, od níž nejen České republice nehrozí žádné nebezpečí. Pochopí toto i Vláda České republiky? Můžeme jen doufat.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama