ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.03.2015 19:03:00

Možná Pražané změní dopravní zvyky. Pracujeme mezinárodně

Možná Pražané změní dopravní zvyky. Pracujeme mezinárodně

Praha se přihlašuje do mezinárodního projektu SWITCH. Přihlášku Hlavního města Prahy do mezinárodního projektu SWITCH na podporu udržitelné městské mobility, který je finančně podpořen Evropskou unií, schválila dnes městská rada.

Projekt vede vídeňská University of Natural Resources and Life Sciences, která zpracovává informace od pěti evropských měst a dalších výzkumných institucí a je připravena tyto informace zprostředkovat jiným městům -  tzv. Follower Cities. A Praze byla nabídnuta možnost zapojit se do projektu jako jedno z těchto Follower Cities.

Praha tak může získat mimo jiné významnou podporu při realizaci kampaně cílené na snížení negativních dopadů způsobených automobilovou dopravou ve městě.

Předpokládáme, že by to mohla být kampaň zaměřená na změnu dopravního chování, s podporou přinejmenším jednoho dalšího účastníka projektu SWITCH. Mohl by to být některý z těchto účastníků projektu – město Gdaňsk, londýnská čtvrť Hounslow nebo město San Sebastian. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama