Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2015 15:10:00

Výzva českým médiím

Výzva českým médiím

V posledních několika týdnech se stále dokola dočítám zprávy o slavnostní přehlídce na Rudém náměstí pořádané 9. května ke dni vítězství nad fašismem.

 A že se na ní bude vedle ruského prezidenta tísnit pouze prezident Zeman s vůdcem Severní Koreje a prezidentem Číny.

Když se dívám, jak se klíčové země Západu – Německo, Velká Británie i Francie i další – chtějí propracovat do Asijské banky, což je jedinečný projekt financovaný čínskou vládou, skutečně nevím, zda je přítomnost prezidenta Číny na přehlídce tak odpudivým skutkem…

Co mi však zcela chybí, je seznam dalších hostů na přehlídce. Ve francouzských médiích se objevují informace, že přehlídky se zúčastní také francouzský prezident F. Hollande, a já předpokládám, že nebude sám, kdo bude chtít svou účastí ocenit vynikající přínos Rudé armády k porážce německého nacismu ve 2. světové válce.

Žádám proto česká média, aby veřejnost informovala, kteří světoví státníci, krom vůdce Severní Koreje, budou stát při přehlídce v Moskvě na pódiu vedle ruského prezidenta.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama