Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2015 8:31:15

Z velikonoční výstavy

Z velikonoční výstavy

V prostorách Krajského úřadu se ve středu 25. března konala již tradiční velikonoční výstava, kde své výrobky nabízeli poskytovatelé sociálních služeb v kraji.

V prostorách Krajského úřadu se ve středu 25. března konala již tradiční velikonoční výstava, kde své výrobky nabízeli poskytovatelé sociálních služeb v kraji.

Výstavy se zúčastnilo okolo 70 organizací, z oblasti sociálních služeb, škol a neziskového sektoru.

Výstavu zahájila radní pro sociální oblast Emilie Třísková, prohlídce a nákupu neodolali ani radní pro zdravotnictví Jiřina Fialová a radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

„Každý rok zde nakupuji nějaké velikonoční symboly, letos to bylo osení, velikonočně ozdobený květináč, podkovička pro štěstí, něco na zub. Nákupem podpoříme nejen rozvoj velikonočních tradic, ale i zúčastněné organizace a jejich poctivou  práci,“ řekl radní Štefek.

Poprvé byly na výstavě přítomny také krajské školy, které prezentovaly své zahradnické a kulinářské umění.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama