Leopold Prokeš

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.03.2015 12:56:53

Letos přestanu chodit na houby, protože žádný les nevlastním

Letos přestanu chodit na houby, protože žádný les nevlastním

Při sledování pořadu "Máte slovo" s paní Jílkovou padla zásadní otázka, jak bezhotovostní platba zabrání krádežím kovového šrotu.

Bohužel do konce tohoto pořadu jsem se to nedozvěděl. Od ředitele M.P. v Karviné jsem se dozvěděl, že stát selhal, že nemají lidi a že po tomto opatření se kriminalita nezvýší - možná. Že budou odebírány licence na výkup kovů, i když žádné vydány nebyly. Že M.P. v Karviné v roce 2013 věnovala kontrolám sběren celých 25 hodin od starosty Oseku. Že o všem ví , ale nic neřekne a  všichni sběrači kovů jsou zloději , protože ten vyhozený sporák na skládce není jejich. Letos přestanu chodit na houby, protože žádný les nevlastním.

V solidních sběrnách je v dnešním digitálním věku odevzdaný šrot nafocen a fotografie přiřazena k nacionále prodejce. Jednoduché a průkazné. Myslím , že bezhotovostní platba slouží ke třem účelům  a to ke zdanění, k obohacení bank a k možnosti snadnějšího výběru exekucí.

Proč, když student prodá skripta nebo maminka kočárek není bezhotovostní platba nutností? Celá tato hysterie spojená s fungujícím obchodem, který přináší státu solidní zdanění bez dotací  je jen odvádění pozornosti od skutečných miliardových kauz spojených se státní správou. Příště se těšme na pořad o tom, jak naše státní hospodářství devastují černé zabíjačky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama