Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2015 4:31:00

Prezident Zeman opět ukázal nedostatek sociální empatie

Prezident Zeman opět ukázal nedostatek sociální empatie

Prezident Zeman při svém nedělním vystoupení na rádiu Frekvence 1 na otázku, zda se hodlá se dvěma ženami po dvou letech osvobozenými ze zajetí setkat, odpověděl, že určitě ne.

„To není Hanzelka a Zikmund, to je dvojice dívek, které jednaly velmi neprozřetelně. Neprospěly ČR, protože způsobily starosti sobě, svým rodinám, svým známým a přátelům a koneckonců i českému státu.“ Zároveň dodal, že se v utajení velmi rád setká s těmi, kteří se zasloužili o osvobození dívek.

H. Humpalová a A. Chrástecká cestovaly z Íránu do Indie a cesta, kterou přes Pákistán zvolily, je jednou z nejobvyklejších, kterou turisté volí, pokud do těch to oblastí, navzdory varování českého ministerstva zahraničí, cestují. V pákistánské provincii Balúčistán byly v březnu roku 2013 uneseny z autobusu.  Výběrem míst své dovolené se jistě vystavily vyššímu riziku než kdysi Hanzelka se Zikmundem…

Ve dvouletém zajetí si pak zřejmě prošly peklem, které je pro kohokoli, včetně prezidenta Zemana, nepředstavitelné. Je pochopitelně věcí prezidenta, koho na Hrad pozve a koho ne, ale veřejně nyní kárat obě ženy za to, že podle něho udělaly hloupost, je z úst prezidenta republiky nevhodné a nemístné. M. Zeman opět přesvědčil, že nemá – jako prezident republiky – potřebnou sociální empatii.

Jiří Paroubek

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama