Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.03.2015 23:01:29

Při sledování ministra Němečka jsem měl dojem, že čas se vrátil o 30 let zpět

Při sledování ministra Němečka jsem měl dojem, že čas se vrátil o 30 let zpět

Vyjádření Rudolfa Baránka k tiskové konferenci ministra zdravotnictví

Při sledování tiskové konference ministra zdravotnictví Svatopluka Němečka v závěru minulého týdne jsem měl dojem, že čas se vrátil o 30 let zpět a já sleduji vyjádření ředitele Restaurací a jídelen (RaJ), který se právě vrátil z porady u vedoucího tajemníka OV KSČ, kde mu bylo sděleno, že v restauracích a hospodách působí nejhorší nepřátelé režimu a je nutné s nimi náležitě zatočit.

Nevím, ve které straně byl pan ministr Němeček než vstoupil do ČSSD, ale určitě si dal za úkol to stejné.

Nesmyslným zákonem a dalšími nařízeními zlikvidovat majitele restaurací, hotelů a hospod.

Plošný zákaz kouření, registrační pokladny, povinnost levnějšího nealkoholického nápoje než je pivo a plná zodpovědnost za osoby mladší 18 let pod pohrůžkou uzavření provozovny na 2 dny atd., je buď vrchol  tuposti a omezenosti některých lidí z vedení státu, anebo záměr likvidovat živnostníky a soukromníky obecně.

Proto je velmi důležité, aby se zvedla co největší vlna odporu proti těmto a dalším likvidačním nápadům této vlády, dokud není pozdě.

Svou činností ohrožují nejen majetky a živobytí tisíců lidí, ale také svobodu jednotlivce a tím demokracii v České republice.

Rudolf Baránek
Strana Soukromníků České Republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama