ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2015 10:07:43

V plzeňském centrálním obvodu bude tento týden opět svozová sobota

V plzeňském centrálním obvodu bude tento týden opět svozová sobota

Již tuto sobotu 4. dubna se lidé mohou zbavit starých a nepotřebných věcí. Třetí plzeňský obvod připravil další svozový den velkoobjemového odpadu. Kontejnery budou stát na území centrálního obvodu na sedmnácti místech.

„Kontejnery jsou přistaveny vždy každou první sobotu v měsíci po celý rok. Pomáháme tím pravidelně stovkám domácností zbavit se velkoobjemového odpadu. Díky sedmnácti velkokapacitním kontejnerům nemusí lidé odpad odvážet do vzdálených sběrných dvorů, ale mohou ho pohodlně odložit v blízkosti svého bydliště,“ upřesnil starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

Jedním z důvodů, proč obvod tuto službu poskytuje, je snaha zamezit černým skládkám. Lidé totiž často u popelnic odkládají odpad, který se do nich nevejde, například staré sedačky, skříně nebo zbytky umakartových koupelen.

„Snažíme se lidem vyjít vstříc a předem tak zabránit vzniku černých skládek. Odpadu, který by lidé jinak vyhodili ve volné přírodě, se mohou zbavit právě díky velkokapacitním kontejnerům,“ dodal místostarosta David Procházka.

Přehled svozových míst a čas přistavení kontejnerů je dostupný na webových stránkách úřadu - http://umo3.plzen.eu/Files/umo3/fotoweb/SVOZOVESOBOTY-4.pdf.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama