ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.04.2015 16:19:54

Básníci, cestujte zpomaloučka!

Básníci, cestujte zpomaloučka!

Knihovna Jana Drdy v Příbrami, příspěvková organizace města, vydala k 100. výročí narození příbramského rodáka a spisovatele Jana Drdy (narozeného 4. dubna 1915) knihu fejetonů z let 1939-1943 "Svět viděný zpomaloučka".

Jde o třetí, upravené a doplněné vydání. Kniha vychází s finanční podporou Ministerstva kultury ČR.

Slavnostního křtu knihy vydané nakladatelství m Pistorius & Olšanská, s.r.o. se dne 2. dubna 2015 zúčastnila rodina Drdových, radní Středočeského kraje Ing. Zdeněk Štefek, starosta Příbrami Ing. Jindřich Vařeka, místostarostka Bc. Alena Ženíšková, ředitel Knihovny Jana Drdy Mgr. Pavel Kabíček, ředitelka Státního okresního archivu v Příbrami PhDr. Věra Smolová a další významní hosté.

Knihu je možné si koupit (ISBN 978-80-86937-49-6) za 169 Kč. Prodává se v Knihkupectví Pistorius & Olšanská v Pražské ulici nebo v Informačním centru knihovny Jana Drdy na nám. T. G. Masaryka.

Pokud Vás život a dílo Jana Drdy zajímá, přijďte ve čtvrtek 9. dubna do knihovny na nám. TGM, kde od 17 hodin o tomto příbramském rodákovi proběhne přednáška pana Josefa Fryše. Přijďte si připomenout texty autora, po němž je pojmenována naše příbramská knihovna. Nebudou chybět ani zajímavosti ze života tohoto spisovatele.

Pavlína Svobodová, tisková mluvčí radnice

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama