Mgr. Dalibor Mlejnský

  • JM-ND
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2015 7:09:56

Zájem seniorů zchladili zdražením, plavat jich chodí sotva polovina

Zájem seniorů zchladili zdražením, plavat jich chodí sotva polovina

Aby se senioři neprali o vstupenky do bazénu, zdražíme je na 3,5 násobek a bude klid, vysvětlila MČ zvýšení cen plavačenek.

Neuvěřitelné prohlášení je na webových stránkách městské části (Vstupenku si každý koupí přímo u pokladny bazénu, takže odpadá i vámi tolik kritizovaný boj o plavenky, uvádí radní Petr Jírava) a také ve čtvrtém vydání radničního peridika Klíč. Co už zpráva neobsahuje, jsou počty seniorů, kteří si kvůli zdražení nemohou plavání dovolit. Z průměrných 60 seniorů denně jich nyní chodí do bazénu jen 20 – 30 za den. 

Součástí prohlášení je i vysvětlení, proč senioři mohou za „zvýhodněné“ vstupné plavat jen od 12 do 14 hodin. Protože v té době do bazénu nikdo nechodí! Na březnovém jednání zastupitelstva jsme navrhovali, aby se do rozpočtu začlenila částka na plavání seniorů za původních 11 Kč. Nové vedení však návrh smetlo ze stolu. Zastavilo tak realizaci slibu, který městská část dala svým nejstarším obyvatelům už v době, kdy se areál začal budovat: že bude podporovat plavání seniorů a dětí z Jižního Města. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama