ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2015 10:24:55

Sobotní Farmářské trhy startují v 8 hodin!

Sobotní Farmářské trhy startují v 8 hodin!

Třetí sobota v měsíci dubnu je za dveřmi a s ní také tradiční farmářské trhy U Obory, které se těší rok od roku větší oblibě.

Sobota 18. dubna 2015 od 8:00 do 12:00 hodin bude patřit všem, kteří si chtějí nakoupit první jarní sazenice do svých zahrádek, ochutnat dobrou kávu a k tomu čerstvě upečené zákusky, ale také těm, kteří mají rádi křehké bohutínské pečivo, vynikající uzeniny, ryby, žampiony, hlívu ústřičnou, med a výrobky z něj nebo mléčné výrobky. Nebude chybět víno z Moravy ani pivo z Podlesí. I tentokrát bude zajištěno rychlé občerstvení.

„Pokud nám i tentokrát alespoň trošku vyjde počasí, bude to poloviční záruka úspěšně prožitého sobotního dopoledne v příjemném prostředí a snad i s příjemnými lidmi,“ zve všechny zájemce do areálu Hořejší Obory Příbram Ing. Ota Hauptmann se svým týmem z Obecního živnostenského úřadu, který trhy organizuje.

Pavlína Svobodová, tisková mluvčí radnice
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama