ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.04.2015 8:38:12

Babiš to bude mít těžké

Babiš to bude mít těžké

Andrej Babiš chce žalovat americký magazín Foreign Policy. Politická strana ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU ! redaktorce potvrdí, že všechny publikované zprávy jsou pravdivé.

Politická strana ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU ! potvrdí americké žurnalistce u soudu, že všechny publikované zprávy v magazínu Foreign Policy jsou pravdivé. Včetně přezdívky Babissconi, která je pro něj běžně používána. Vedle toho funguje také přezdívka Berlus nebo Berousek, podle inkasování ekodotací.Pokud nechce pan ministr Babiš podobné diskuse, potom stačí, když se jeho firmy zřeknou všech dotací a začnou fungovat bez nich.  Druhý den poté budou diskuse o  střetech zájmů v této oblasti bezpředmětné.
JUDr. Ivo Kasalpředseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama